Настаняване

На по-малко от 300 метра от къща за гости – Крушун се намират прочутите Крушунски водопади. За разлика от всички останали къщи за гости в село Крушуна, къщата ни за гости е единствената, в природния парк, намираща се непосредствено преди самите Крушунски водопади, насред боровата гора.


В района има и други уникални забележителности, като пещера Гарваница – дълбока 60 метра, Деветашка пещера, Урушки водопад, Пещера Стълбица, езера и язовири.

Нашата къща за гости разполага с три двойни стаи, две от които с възможност за допълнително легло за дете, една тройна, един апартамент, лятна градина, барбекю, механа с камина, безплатен охраняем паркинг и безплатен безжичен интернет. Капацитетът на къщата е до 15 души. Стаите са оборудвани със собствен санитарен възел и сателитна телевизия. Може да наемете самостоятелна стая, както и цялата къща. Има всичко необходимо да се почувствате у дома си и да приготвите вашите деликатеси и напитки, а именно, кухненски кът с прибори, скара, фурна, кафе машина, хладилна витрина, фризери и микровълнова. Има целодневен ресторант, намиращ се точно под къщата за гости и над реката, в който ежедневно готвим нашите вкусни крушунски деликатеси, като крушунска скара, домашни пърленки, салати, картофки, домашна крушунска лимонада и всякакви други напитки.

Събуждайки се сутрин, ще чуете единствено ромоленето на водата, идваща от Крушунските водопади. А песента на птичките ще ви пренесе в един друг вълшебен свят. Бъдете наши гости и ще се уверите сами, че Крушуна е едно райско кътче на природата.